Resepti ja ruokaohje

Reseptit ja ruokaohjeet

Grilliluut pikantilla kastikkeella resepti ja ruokaohje resepti ja ruokaohje

Resepti

* 800 g porsaan grillikylkiluita (ribs), 2 kpl pieniä paloja
* Keitinliemi
* 1 tl suolaa
* 1 rkl soijakastiketta
* 2 litraa vettä
* 1 rkl sokeria
* 1 rkl Hoisin-kastiketta
* 1 kpl sipuleita karkeaksi pilkottuna
* 3 kpl valkosipulinkynttä murskattuna
* grillausmarinadi
* 3 rkl soijakastiketta
* 3 rkl misoa (shiromisoa tai punaista misoa)
* 2 rkl RUOKAÖLJYÄ
* 3 rkl Hoisin-kastiketta
* 1 rkl pieneksi pilkottua inkivääriä
Grilliluut pikantilla kastikkeella 2 Annosta
Valmista liemi sekoittamalla ainesosat keskenään ja kiehauta. Pilko
kylkipalat kolmeen osaan kukin, että mahtuvat kattilaan. Keitä puoli
tuntia ja anna jäähtyä liemessään huoneenlämpöiseksi.
Valmista marinadi sekoittamalla ainesosat keskenään. Sivele liha
puolella marinadilla ja anna imeytä puolisen tuntia.
Grillaa kuumalla grillillä samalla marinadilla voidellen.
* Grilliluut pikantilla kastikkeella
Resepti: Grilliluut pikantilla kastikkeella 2 annosta

Hakusanat

Comments

Leave a Reply





Reseptiohjeet.fi

Sivusto listaa reseptejä. Etsi lukuisten reseptien joukosta parhaimmat reseptit!

Reseptihaku

Admin